Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

mail_open
Simple products in grouped product not taking custom title
julian5073

Excellent
August 19, 2016 - 2:52 pm
Member Since: August 5, 2015
Forum Posts: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

I have set up a listing where the product title is a custom attribute. For the main grouped product this is working fine but for the simple products that are in the group it is taking the Magento product name.

Any ideas? Is this expected behaviour?

Thanks for reading.

J

Rodney - UE
Guest
August 23, 2016 - 4:18 am

Hello there J. Would this be about variation products?

Rodney

julian5073

Excellent
August 23, 2016 - 8:26 am
Member Since: August 5, 2015
Forum Posts: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

Good question Rodney. The Magento product is a straight forward grouped one with not-visible-individually simple products. By ‘variation products’ do you mean the ebay product type? (I’m very new to ebay and, to be frank, find it has the ease-of-use of a blunt knife).

Would some screen shots help clarify what I mean?

Thanks for replying.

Julian

Rodney - UE
Guest
August 24, 2016 - 7:28 am

Yes Julian, if it would help then definitely screen shots would be a good idea so as to help us understand better what’s going on.

Rodney

julian5073

Excellent
August 24, 2016 - 10:31 am
Member Since: August 5, 2015
Forum Posts: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

I’m wondering if it’s because I’m using a sandbox ebay account so I’m going to set it up on our live ebay account and see if that resolves the issue. If not I’ll post some screenshots.
Will update here whatever the outcome.

Thanks
Julian

julian5073

Excellent
August 25, 2016 - 1:24 pm
Member Since: August 5, 2015
Forum Posts: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

All set up on our live ebay account now and it’s doing the same.
I have set up the custom title https://snag.gy/DzxqZ2.jpg
The grouped product is taking its custom title fine but the simple products are taking the Magneto product name (and truncating weirdly but that’s a separate issue for me at the moment). https://snag.gy/eNtzdX.jpg

How do I get the simple products to take their custom title too?

Thanks for any help or pointers.

Julian

julian5073

Excellent
August 25, 2016 - 4:07 pm
Member Since: August 5, 2015
Forum Posts: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

Just a quick note to say that I resolved this by setting up a separate store just for ebay … note to self, RTFM !

Rodney - UE
Guest
August 26, 2016 - 5:29 am

Glad to see it all worked out there, Julian.

Rodney

 

Why Should You Join UnderstandingE?

 
  • Access to over 500 step-by-step video tutorials
  • +20 video courses available
  • Magento, M2E Pro, Magmi, eBay, Amazon & Design all covered
  • Everything is in 100% Plain English
  • Learn how to build your own multi-channel software for eBay & Amazon
  • Access to the community forums, meet fellow business owners like yourself

Join Now with 2 Clicks

 

Join now for less that £1 per day you can gain access to over 400 step-by-step video tutorials & learn how to build your very own multi-channel software.

 

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 1012

Currently Online:
19 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Jim @ Moogento: 688

Steve Froggatt: 514

Badeth - UE: 513

Jimbob: 453

Paul Cartwright: 414

Forum Stats:

Groups: 6

Forums: 37

Topics: 5222

Posts: 27487

Administrators: Matthew Ogborne: 4565, Dave Furness: 4606